Levering en plaatsing van nieuwe mazouttanks

057 33 32 49 0475 49 07 70

Uw nieuwe mazouttank professioneel geïnstalleerd

U bent toe aan een nieuwe mazouttank voor uw woning of bedrijf en weet niet goed welke tank u moet kiezen? Laat u door Burisa bv adviseren. Wij hebben al meer dan 30 jaar ervaring en kiezen altijd voor de degelijkste mazouttanks, volledig aangepast aan uw wensen. We helpen u bij het maken van de nodige keuzes en begeleiden u doorheen het aanbod van bovengrondse en ondergrondse tanks. Vervolgens komen wij de mazouttank ook bij u leveren, graven we de tank in en staan we in voor de nodige aansluiting. U rekent daarbij ook op de nodige attesten conform de regionale regelgeving.

Uw partner voor boven- en ondergrondse mazouttanks

Al onze mazouttanks voldoen aan de wettelijke normen. Onze bovengrondse tanks zijn dubbelwandig en daarmee zijn ze volledig wettelijk in orde. U kunt bij ons alle mogelijke opties bij uw bovengrondse tank verkrijgen. Vraag gerust raad aan ons zodat u dé perfecte stookolietank kiest. Wij komen de bovengrondse mazouttank bij u leveren en sluiten hem vervolgens aan.

Wat de ondergrondse tanks betreft bieden wij talrijke oplossingen voor zowel particulier als professioneel gebruik. Het gaat zowel om kleine als grote ondergrondse tanks. We staan eveneens in voor de nodige graafwerken. De ondergrondse tanks voldoen aan alle voorschriften en u ontvangt steeds de benodigde certificaten. Het plaatsen van deze ondergrondse tanks gebeurt vakkundig, snel en efficiënt. Wij zorgen dat u zo weinig mogelijk overlast heeft van de plaatsing van uw tank.

U wenst een nieuwe mazouttank aan te kopen en te laten plaatsen volgens de wettelijke normen?

Kies dan voor de expertise van Burisa bv in Poperinge en contacteer ons vrijblijvend.