Uw oude mazouttank laten verwijderen

057 33 32 49 0475 49 07 70

Verwijdering van ondergrondse of bovengrondse mazouttanks

Bij het verwijderen van een ondergrondse tank wordt de tank eerst volledig leeggepompt en daarna uitgegraven. Wij beschikken hiervoor over de nodige technische uitrusting. Ons team van ervaren medewerkers weet precies hoe het moet. Na het verwijderen van de tank wordt de put terug volledig dichtgemaakt. Wij laten het terrein steeds netjes achter.

Een bovengrondse tank wordt eveneens eerst helemaal leeggepompt. Het kan gebeuren dat de tank in één keer kan worden weggehaald. Soms zijn de tanks echter te groot en zullen we ze vonkvrij in stukken snijden en gefragmenteerd afvoeren. Ook in dit geval rekent u op onze diensten. Al deze werken worden uitgevoerd door onze ervaren techniekers. Nadien ontvangt u de nodige attesten conform de VLAREM-wetgeving (mazouttankverwijdering in Vlaanderen).

Mazouttankverwijdering door Burisa bv

U heeft een mazouttank die u wilt laten verwijderen? Maakt u zich geen zorgen en schakel ons in. Bij Burisa bv in Poperinge weten wij namelijk van wanten en hebben wij meer dan 30 jaar ervaring in mazouttankverwijdering. Wij bekijken de situatie grondig en komen met aangepast materiaal bij u langs. We zullen de mazouttank steeds zo snel en zo veilig mogelijk verwijderen. Wij bezorgen u bij deze werken ook zo weinig mogelijk last. We leveren u ten slotte ook de nodige attesten af en dit conform de Vlaamse of Waalse milieureglementering.

De mazouttank verwijdering:

  • Verwijdering van ondergrondse en bovengrondse mazouttanks

  • Mazouttankverwijdering in Vlaanderen en Wallonië

  • Conform de regionale wetgeving

  • Veilige mazouttankverwijdering

  • Inclusief de nodige attesten

U wenst uw oude bovengrondse of ondergrondse mazouttank te laten verwijderen op een wettelijk verantwoorde manier?

Schakel hiervoor Burisa bv in Poperinge in!